Cara enak untuk menikmati telur dadar! Mudah, ekonomi serta kaya dengan protein. Nikmati telur dadar yang gebu ini pada bila-bila masa!
Read more
Read Less
Bahan-bahan
4
hidangan
Hidangan ini telah dioptimumkan untuk 4 hidangan. Kuantiti dan masa mungkin perlu dipelbagaikan. Di sini anda boleh mendapatkan lebih banyak maklumat mengenai ukuran bahagian yang disesuaikan:
ingredient_quantity
recipe ingredient
Mentega, Tanpa Garam
1sudu kecil
Bayam
300g
Cendawan Butang
200g
Telur
4
MAGGI® CukupRasa™
1sudu kecil
Mentega, Tanpa Garam
2sudu kecil
Utensils and appliances
Tip dan petua
5 petua & tip terbaik kami untuk saiz bahagian yang disesuaikan.
Nutritional Information
Nutrition Table Footer
Carbohydrates
5 g
Energy
128.46 kcal
Fats
8.26 g
Protein
10.17 g
Nutrition Table Footer
Recipe steps
15 min
5 min
3 min
2 min
3 min
2 min
Recipe steps
15 min
Panaskan mentega dalam kuali dan gorengkan cendawan hingga lembut dan bayam menjadi layu.
Mentega
0
Bayam
0
Cendawan Butang
0
Recipe steps
15 min
Kemudian pukul telur dan MAGGI® CukupRasa™ dalam mangkuk.
Telur
0
MAGGI® CukupRasa™
0
Recipe steps
15 min
Panaskan mentega dalam kuali pada suhu sederhana. Masukkan telur dan masak sehingga seminit atau hingga bahagian bawah telur dadar mulai masak.
Telur
0
Mentega
0
Recipe steps
15 min
Angkat cendawan dan bayam, letakkan pada atas separuh daripada bancuhan telur tersebut.
Bayam
0
Cendawan Butang
0
Telur
0
Recipe steps
15 min
Akhir sekali lipatkan sebelah telur ke atas isinya.