Harvest Gourmet Plant Based Meat Free Konbu with Tomato Mince Soup dengan rasa Umami yang lazat dan penuh kebaikan makanan berasaskan tumbuhan yang memberikan simbolik tuah kepada seluruh keluarga pada Tahun Baru Cina yang diberkati ini.
Read more
Read Less
Bahan-bahan
8
Hidangan ini telah dioptimumkan untuk 8 hidangan. Kuantiti dan masa mungkin perlu dipelbagaikan. Di sini anda boleh mendapatkan lebih banyak maklumat mengenai ukuran bahagian yang disesuaikan:
ingredient_quantity
recipe ingredient
Kobis
1head
Air
2L
Minyak Masak
1tbsp
Harvest Gourmet Stir Fry Mince
0.5paket
Konbu
20g
Tomato
1
Tofu Lembut
1
MAGGI® CukupRasa™
1.5tsp
Tepung Kentang
2tbsp
Daun Kesum
2sprigs
Cuka Hitam
3tbsp
Utensils and appliances
Tip dan petua
5 petua & tip terbaik kami untuk saiz bahagian yang disesuaikan.
X
Nutritional Information
Nutrition Table Footer
Carbohydrates
11.39 g
Energy
109.1 kcal
Fats
5.03 g
Protein
5.59 g
Nutrition Table Footer
Recipe steps
45 min
36 min
5 min
3 min
1 min
Pause
Play
Restart Timer
Recipe steps
45 min
Mulakan Pemasa
Masukkan kobis, air dan minyak masak dalam periuk, rebus dan reneh selama 35 minit.
Pause
Play
Restart Timer
Recipe steps
45 min
Mulakan Pemasa
Dalam periuk, tuangkan stok kobis 1.5 liter, Harvest Gourmet Stir Fry Mince, konbu yang direndam, biarkan mendidih.
Pause
Play
Restart Timer
Recipe steps
45 min
Mulakan Pemasa
Masukkan tomato yang dipotong dadu, tauhu lembut yang dipotong dadu, dan masukkan MAGGI® CukupRasa. Masukkan tepung kentang yang telah dilarutkan. Reneh hingga pe
Pause
Play
Restart Timer
Recipe steps
45 min
Mulakan Pemasa
Hiaskan dengan daun ketumbar dan hidangkan dengan cuka hitam.