Harvest Gourmet Plant Based Meat Free Konbu with Tomato Mince Soup dengan rasa Umami yang lazat dan penuh kebaikan makanan berasaskan tumbuhan yang memberikan simbolik tuah kepada seluruh keluarga pada Tahun Baru Cina yang diberkati ini.
Read more
Read Less
Bahan-bahan
8
Hidangan ini telah dioptimumkan untuk 8 hidangan. Kuantiti dan masa mungkin perlu dipelbagaikan. Di sini anda boleh mendapatkan lebih banyak maklumat mengenai ukuran bahagian yang disesuaikan:
ingredient_quantity
recipe ingredient
Kobis
1head
Air
2L
Minyak Masak
1sudu besar
Harvest Gourmet Stir Fry Mince
0.5paket
Konbu
20g
Tomato
1
Tofu Lembut
1
MAGGI® CukupRasa™
1.5sudu kecil
Tepung Kentang
2sudu besar
Daun Kesum
2sprigs
Cuka Hitam
3sudu besar
Utensils and appliances
Tip dan petua
5 petua & tip terbaik kami untuk saiz bahagian yang disesuaikan.
Nutritional Information
Nutrition Table Footer
Karbohidrat
11.39 g
Tenaga
109.1 kcal
Lemak
5.03 g
Protein
5.59 g
Nutrition Table Footer
Recipe steps
45 min
36 min
5 min
3 min
1 min
Recipe steps
45 min
Masukkan kobis, air dan minyak masak dalam periuk, rebus dan reneh selama 35 minit.
Recipe steps
45 min
Dalam periuk, tuangkan stok kobis 1.5 liter, Harvest Gourmet Stir Fry Mince, konbu yang direndam, biarkan mendidih.
Recipe steps
45 min
Masukkan tomato yang dipotong dadu, tauhu lembut yang dipotong dadu, dan masukkan MAGGI® CukupRasa. Masukkan tepung kentang yang telah dilarutkan. Reneh hingga pe
Recipe steps
45 min
Hiaskan dengan daun ketumbar dan hidangkan dengan cuka hitam.