Mi yang sungguh menyelerakan dari Johor, bukan Bandung Indonesia! Bandung bermaksud “campuran bermacam jenis bahan-bahan!”
Read more
Read Less
Bahan-bahan
2
hidangan
Hidangan ini telah dioptimumkan untuk 2 hidangan. Kuantiti dan masa mungkin perlu dipelbagaikan. Di sini anda boleh mendapatkan lebih banyak maklumat mengenai ukuran bahagian yang disesuaikan:
ingredient_quantity
recipe ingredient
Mi MAGGI® Kari 2-Minit
2paket
Minyak Masak
1sudu besar
Bawang Kecil
1
Bawang Putih
1ulas
Pes Tomato
2sudu kecil
Cili Padi
4
Air
400ml
Kobis
30g
Sayur Sawi
30g
Lobak Merah
30g
Crustaceans, Shrimp, Campuran Spesis, Mentah (May Have Been Previously Frozen)
50g
Sotong
50g
Sos Tomato MAGGI®
2sudu besar
Sos Cili MAGGI®
1sudu besar
Telur
1
Utensils and appliances
Tip dan petua
5 petua & tip terbaik kami untuk saiz bahagian yang disesuaikan.
Nutritional Information
Nutrition Table Footer
Karbohidrat
61.84 g
Tenaga
523.38 kcal
Lemak
22.05 g
Protein
19.61 g
Nutrition Table Footer
Recipe steps
6 min
1 min
2 min
3 min
Recipe steps
6 min
Panaskan minyak. Tumiskan bawang kecil, bawang putih, pes tomato dan cili padi.
Recipe steps
6 min
Masukkan air, kobis, sawi lobak merah udang dan sotong. Reneh seketika.
Recipe steps
6 min
Masukkan Mi MAGGI Kari, Perencah, MAGGI Sos tomato dan MAGGI Sos Cili. Masak selama 2 minit. Tuangkan telur secara bulatan, dan pandamkan api. Gaulkan perlahan da