Keenakan pedas-masam ulam tepus Borneo digabung dengan rasa asam laksa Semenanjung.
Read more
Read Less
Bahan-bahan
1
hidangan
Hidangan ini telah dioptimumkan untuk 1 hidangan. Kuantiti dan masa mungkin perlu dipelbagaikan. Di sini anda boleh mendapatkan lebih banyak maklumat mengenai ukuran bahagian yang disesuaikan:
ingredient_quantity
recipe ingredient
Minyak Masak
1sudu besar
Bawang Putih
3ulas
Dada Ayam
100g
Tepus
100g
Cili Padi
2
Mi MAGGI® 2-Minit Asam Laksa
1paket
Kobis Cina
50g
Daun Bawang
20g
Cili Merah
2
Limau Kasturi
1
Utensils and appliances
Tip dan petua
5 petua & tip terbaik kami untuk saiz bahagian yang disesuaikan.
Nutritional Information
Nutrition Table Footer
Karbohidrat
65.03 g
Tenaga
584.91 kcal
Lemak
22.09 g
Protein
30.45 g
Nutrition Table Footer
Recipe steps
9 min
1 min
5 min
2 min
1 min
Recipe steps
9 min
Masak mi MAGGI® 2-Minute Asam Laksa selama 1 minit tanpa perencah.
Recipe steps
9 min
Tumiskan bawang putih, dada ayam, tuhau dan cili padi sehingga wangi.
Cili Padi
0
Minyak Masak
0
Dada Ayam
0
Bawang Putih
0
Tuhau
0
Recipe steps
9 min
Masukkan mi yang telah dimasak, perencah, kobis cina dan daun bawang. Gaulkan sehingga sebati.
Kobis Cina
0
Daun Bawang
0
Recipe steps
9 min
Hiaskan dengan cili merah dan limau kasturi. Hidangkan panas.